Retourneren & Ruilen

Wanneer je niet tevreden bent met de aankopen kun je het uiteraard retourneren. Hoe dit moet ??
Maak zelf even een nota met daarop je naam, adres, rekeningnummer , de reden van retournering en voeg deze toe aan het retour pakketje. Wanneer jou pakket bij ons binnen is gekomen wordt het bedrag ALTIJD binnen 3 werkdagen retour gestort, behalve als er iets met de retour zending volgens ons niet in orde is, als dit het geval is kijken we samen met jou naar een passende oplossing.
 
✨ items aangekocht met 20% korting of meer worden niet terugbetaald, hier kan je wel een tegoedbon voor verkrijgen. Items met 50% korting of MEER kunnen NIET RETOUR. 
 ✨ Wij hanteren een retourtermijn van 7 dagen. Uiteraard doe wij nooit moeilijk wanneer een zending door omstandigheden wat later binnen komt.
✨Retourneren is op eigen kosten. 
 ✨ Het artikel dient in de orginele staat te zijn, prijskaartjes zijn aangehecht, ongedragen, ongewassen en onbeschadigd.
✨ Alle items dienen in de orginele verpakking retour gestuurd te worden dus in de zak of doos waarin het is bezorgd. Wij nemen geen schoenen terug  zonder doos of waarop de doos geschreven is of geplakt.
✨ Wij geven geen wasgarantie of garantie op versieringen.
✨ Accessoires nemen wij niet retour ( TASSEN, RIEMEN EN SIERADEN )
✨ Oorbellen kunnen niet retour ivm Hygiëne
 ✨ Wanneer je betaald met een tegoedbon vindt de terug betaling ook altijd plaats in  de vorm van een tegoedbon.
Vergeet zeker geen retourformulier toe te voegen!
Zonder formulier kunnen we de zending niet verwerken.

 

 Wanneer de retour zending volgens ons niet voldoet aan de gestelde eisen hebben wij het recht deze te weigeren. Indien dit het geval is vervalt het recht op terug betaling en zullen wij je via de mail daarvan op de hoogte stellen. 

Verstuur je pakket altijd met Bpost en met een Track & Trace. Nail Time is namelijk niet aansprakelijk wanneer je retourpakket zoekt raakt Bewaar dit bewijsje ook goed totdat het bedrag retour is gestort op de rekening. Bij geen of onvoldoende frankeren brengen wij extra kosten in rekening. Alle retourtjes die bij ons binnen komen worden geregistreerd zodat we altijd kunnen nagaan wanneer en of een retourzending bij ons binnen is gekomen. 

Hoe kun je ruilen bij MTK Fashion ?

Wanneer u een item wilt ruilen kan dit uiteraard ook. Voor een andere maat, kleur of ander item ? Dat is allemaal geen probleem.  Wij nemen de verzendkost van het nieuwe artikel dan op ons. Wanneer u een item wilt ruilen moet je wel even contact met ons opnemen zodat wij hiervan op de hoogte zijn, dit kan via nailtime@outlook.be

Het retouradres is :
Nail Time
Argentinielaan 15
2030 Antwerpen
Belgium

Download
Download hier je retourformulier
RETOURFORMULIER.docx
Microsoft Word document 13.1 KB