Neoburn Slim Caps Vega

Een afslankcapsule die op een natuurlijke manier het vet verbrand! Met slechts 1a2 capsules per dag tijdens het eten met een groot glas water val jij snel af! Met natuurlijke en vegan ingrediënten zoals Groene Thee extract en de speciale Carraluma Fibriata zet jij je vetten om in energie en zorgt het ervoor dat de vetverbranding gestimuleerd word. Met een dosis extra energie en voordelen zoals geen hongergevoel, extra weerstand, cholestorol verlagend etc… ben je snel van je extra kilo´s af Een echte NATUURLIJKE en gezonde fatburner!

1 pot is goed voor 1 maand bij gebruik van 2x per dag

*heb je niet het gewenste effect met 2 capsules per dag, dan is een 3e toegestaan.

39,95 €

34,00 €

  • Uitverkocht

D3 extra strong

Vitamine D3 is een 100% natuurlijk supplement die enorm bijdraagt aan het immuunsysteem, spieren, tanden en botten. In de zomer halen we veel van deze vitamine uit de zon, maar eigenlijk weer te weinig om ons lichaam te stimuleren. Vooral in Nederland schijnt de zon helaas niet 365 dagen per jaar. Vaak hebben we een tekort aan deze krachtige vitamine en dat zorgt ervoor dat we vaak sneller ziek zijn. Daarom is het nodig om een extraatje te nemen om je lichaamin balans te houden. Veel mensen komen vaak ook vitamine D tekort, zonder dat ze
dit door hebben.

Denk jij een tekort te hebben?
Vitamine D3 kun je het hele jaar nemen, 1 capsule per dag zorgt ervoor dat jij je weer fit en energiek voelt. Onze D3 is sterk gedoseerd en zit in een Vega softgel capsule. De D3 is zeer goed te combineren met de Beauty Boost en de Slim Boost.

19,95 €

16,96 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Slim Boost Vega

Onze Slim Boost is een product in poedervorm (bruin), speciaal ontwikkeld voor gewichtsverlies, gewichtscontrole of detox. Deze shake geeft je als het ware een natuurlijke maagverkleining! Dus weg met het jojo-effect! Geen maaltijdvervangers, geen honger, geen zwaar dieet, geen suikerdips!

Deze shake drink jij elke dag voor een maaltijd, dus je kunt gewoon (op een verantwoorde manier) blijven eten. Slim Boost zorgt er op een natuurlijke manier voor dat je gewicht verliest. Het verminderd het hongergevoel, de opname van vetten, koolhydraten worden langzaam en in mindere mate opgenomen in het lichaam en het vermindert de trek in zoet en zout. Wanneer het ideale gewicht is bereikt is de Slim Boost je partner voor gewichtsbeheersing.
Ook is de Slim Boost Vega perfect om je algehele gezondheid te onderhouden, zo is de
shake ook zeer geschikt voor diabetes, een te hoog cholesterolgehalte, hart,-en bloedvaten,
weerstand en de huid. Wil je 1x in de zoveel tijd een detox van het lichaam? Neem deze
drank dan 3x per dag voor elke maaltijd gedurende 10 dagen.

Voor het gebruik en advies, kijk dan bij Gebruik op de onderstaande tabel.

44,95 €

38,21 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Beauty Boost Vegan

49,95 €

42,46 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1